25.99
In herdruk, verwacht vanaf 17-1-2025
Gluten zijn natuurlijke eiwitten die overvloedig voorkomen in brood, pizza, gebak, pannenkoeken... Maar veel mensen hebben baat bij een glutenvrij dieet. Naar schatting 5 à 10 procent van de bevolking zou zonder gluten minder last hebben van darmklachten en een opgeblazen gevoel.
Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst).
Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.
Emmelou Green van de populaire blog Bakers and Fakers deelt in ‘Bakken zonder gluten’ al haar glutenvrije bakgeheimen en foodhacks, waardoor je binnenkort zonder veel moeite kunt genieten van een overheerlijke Philly-cheesecake, boekweitwraps, en faux roggebrood (op basis van linzen en rijst).
Een prachtig vormgegeven boek met meer dan 100 haalbare recepten en sfeervolle fotografie.
- : Emmelou Green
- : Forte Culinair
- : 9789461317148
- : Nederlands
- : Hardcover
- : 240
- : januari 2019
- : 855
- : 247 x 176 x 25 mm.
- : Algemene kookkunst en recepten; Bakken, brood en gebak; Gerechten en gangen; Snel en makkelijk koken
- : Bakken, Glutenvrij, Gluten, Recepten