33.99
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.
Een leerzaam en tijdloos naslagwerk
Van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang:
in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.
in De bijbel van de Indonesische keuken neemt Maureen Tan je mee naar alle uithoeken van de Indonesische archipel. Een smakelijke reis langs de bijzondere en verrassende eilandkeukens van Sumatra, Kalimantan, West-Java, Midden-Java, Oost-Java, Bali, de Kleine Soenda-eilanden, Sulawesi en Papoea.
- : Maureen Tan
- : Carrera Culinair
- : 9789048853816
- : Nederlands
- : Hardcover
- : 496
- : april 2020
- : 1260
- : 217 x 163 x 45 mm.
- : Landenbijbels
- : Indonesië; Kookkunst / eten en drinken etc.; Nationale, regionale en etnische gerechten
- : Recepten, Gerechten, Indonesische gerechten, Indonesische keuken