24.95
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.
Eet meer peulvruchten met de vegetarische recepten uit Heilig Boontje. Joeri Veul laat zien hoe je door kooktechnieken, het spelen met texturen en verrassende smaakcombinaties eindeloos kunt variëren met peulvruchten, zonder gebruik van vleesvervangers. Van gerechten die in een peulenschil op tafel staan tot en met hands-on gerechten, weekenddiners en zoete gerechten. Laat peulvruchten schitteren en eet gevarieerd: maak geroosterde groenten met koffie-tahinspread, couscous met kikkererwten & gepofte druiven of bakgerechten zoals linzenbrood met mangochutney.
- : Joeri Veul
- : Good Cook
- : 9789461433268
- : Nederlands
- : Hardcover
- : 176
- : oktober 2024
- : 802
- : 247 x 197 x 23 mm.
- : Gezond koken en koken met natuurlijke producten; Vegetarische keuken