Kookboek van Utrecht
13.50

Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.

'Me stadsie, me kluppie emme wors': de trots van iedere Utrechter. En met de 'wors' wordt dan natuurlijk de beroemde Vocking leverworst (sinds 1891) bedoeld. Maar dat is niet de enige specialiteit uit het Utrechtse. Bergman's sprits (1888), Staffhorst jenever (1861) en Utrechtse theerandjes (1726) zijn bekende lekkernijen. En daarnaast de boerenmaaltijd Vijfschaft, melkmoes en kervelsoep. En uit de provincie: Spakenburgse paling met papstip, Amersfoortse Keesjes en Zeister Hernhuttertjes. Historisch-nostalgische recepten voor oude en nieuwe bewoners van de Domstad en omgeving.

0 | 0

  • : Frank Noë
  • : Het Zwarte Schaap
  • : 9789492821126
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 64
  • : maart 2020
  • : 228
  • : 187 x 120 x 16 mm.
  • : Nationale, regionale en etnische gerechten; Utrecht