Nosh
Nosh
Nosh
Nosh
Nederlands
272

'Esther kookt met een oog voor het verleden een blik op de toekomst. Haar gerechten verbinden mensen en culturen en maken de wereld mooier, lekkerder!

' Naomi Keff, Boekhandel Duikelman
Jarenlang reisde Esther voor haar werk de hele wereld over en kwam zo in aanraking met de meest verrukkelijke verhalen en recepten uit landen als India, Ghana, Israël, Indonesië en Kameroen. Eenmaal thuis combineerde ze de buitenlandse smaken met de Nederlands-Joodse recepten en eettradities die ze van haar moeder leerde.

Spicy bloemkool met munt en tamarindesaus, Joodse 'penicilline' 2.0, zoete baba ganoush met dadels en noten, kugels en kigels voorbij de tradities, de magnifieke matseballen van Esthers moeder en Bashars engelenhaar; nosh viert de diversiteit van de moderne Joodse keuken en dient slechts één doel: de lezer totaal overrompelen met zinnenprikkelende gerechten.
'Esther bestiert haar Joodse vega keuken zoals een ander de liefde bedrijft: met passie en gulzigheid.' Merijn Tol, kookboekenauteur

'Esther is een van de grootste smullappen die ik ken.' Jonneke de Zeeuw, Mooncake

0 | 0

  • : 9789046826584
  • : Nederlands
  • : Hardcover
  • : 272
  • : april 2020
  • : 1026
  • : 246 x 199 x 28 mm.
  • : Met betrekking tot joden en joodse groepen; Vegetarische keuken
  • : Joodse keuken, Gerechten, Combineren, Culturen