29.99
23.99
Op werkdagen voor 23:00 uur besteld, volgende dag thuisbezorgd.
Kookboek van het Jaar Kanshebber.
Na het succes van haar eerste kookboek Veganista laat de Italiaans-Vlaamse chef Luna Trapani ook in Vegetalia zien dat vegan koken heel goed aansluit op de Italiaanse keuken. In dit boek serveert ze honderd nieuwe recepten die allemaal makkelijk te maken zijn.
Haar inspiratie heeft Luna opgedaan in alle streken van Italië. Probeer de bloemkoolkotelet uit Milaan, de zoute venkelkoekjes uit Apulië of de couscous op z’n Siciliaans. De recepten zijn duidelijk ingedeeld: na basisrecepten als tomatensaus en pesto volgen de antipasti, de primi (aangevuld met enkele heerlijke salades), de secondi, de contorni en tot slot de verrukkelijke dolci!
- : Luna Trapani
- : Terra
- : 9789089898692
- : Nederlands
- : Hardcover
- : 256
- : augustus 2021
- : 1054
- : 254 x 195 x 28 mm.
- : Gezond koken en koken met natuurlijke producten; Nationale, regionale en etnische gerechten; Veganistische keuken; Zuid-Korea