14.99
Direct downloaden
In Over Charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren: van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees. Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd. Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet. Met Over Charcuterie in de hand maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
- : Meneer Wateetons
- : Carrera
- : 9789048845354
- : Nederlands
- : eBook
- : 609
- : mei 2019
- : 1
- : 1 x 1 x 1 mm.
- : ePub met digitaal watermerk - 3
- : Koken/eten per ingrediënt: vlees en wild; Kookkunst / eten en drinken etc.
- : Vleeswaren, Stappenplannen, Maken, Zelf maken, Slager